« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Λιμάνι ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Παραιτήσεις με .... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ


Παρέμβαση Χρυσοχοϊδη για έλεγχο στο Λιμάνι της Κέρκυρας, μετά τις παραιτήσεις του ΔΣ

Εντολή για την παρέμβαση του Εισαγγελέα και του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, μετά από καταγγελίες μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ηγεσία του υπουργείου, έλαβε την Τετάρτη επιστολή επτά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε., στην οποία καταγγέλλονται πράξεις του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. ΣΤΑΛΙΑ ΣΠ., υποβάλλοντας παράλληλα την παραίτηση τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με σκοπό την πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα», ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ζήτησε από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης να ορίσει ελεγκτές για τον έλεγχο της υπόθεσης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Θάνος Πάλλης αποδέχθηκε την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ζήτησε την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε. προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης των μελών του Δ.Σ. Ο.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε