« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΟΛΠ : Νεα Θυγατρική και χωρίς μέρισμα !!


Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας με τον τίτλο «ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΠ Α.Ε.»
(ΝΑΥΣ ΟΛΠ Α.Ε.) αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. του ΟΛΠ μετά από εισήγηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού κ. Γιώργου Ανωμερίτη.
Στην εταιρεία θα παραχωρηθούν από τον ΟΛΠ Α.Ε., σύμφωνα με μελέτη η οποία επικαιροποιείται, όλες οι σημερινές αρμοδιότητες και εγκαταστάσεις του ΟΛΠ Α.Ε., οι οποίες θα λειτουργήσουν μέσα σε νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, προς όφελος του ΟΛΠ Α.Ε, των επιχειρήσεων της Ζώνης και των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Πειραιά.
 Η εταιρεία αυτή, η οποία αρχικά ιδρύεται από τον ΟΛΠ Α.Ε., μετά τη συγκρότησή της πρόκειται να αυξήσει το μετοχικό της κεφάλαιο, έτσι ώστε να συμμετάσχουν όλοι όσοι υπηρετούν τον χώρο της ναυπηγοεπισκευής και θέλουν να δραστηριοποιηθούν μέσω αυτής.
Διαβάστε εδώ την Ανακοίνωση της ΟΛΠ Α.Ε.
Επιπλέον, σημειώνεται, ότι την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ενημέρωση αναλυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.
Στις 29 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΟΛΠ, σύμφωνα με το οικονομικό ημερολόγιο για το έτος 2010.
Η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα χρήσης 2009, λόγω ύπαρξης ζημιών.