« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

18 μέρες προθεσμία, για τον κλειδάριθμο taxisnet !!


Όσοι ΔΕΝ έχουν ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ,
Η ΓΓΠΣ ενημερώνει ότι την 31η Δεκεμβρίου 2013 λήγουν οι κωδικοί για τους χρήστες εκείνους των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, τον Δεκέμβριο του 2010 και θα πρέπει να βγάλουν νέο κλειδάριθμο taxisnet .
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της η ΓΓΠΣ ενημερώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2014, καταργούνται οι παλιοί κωδικοί και δεν θα είναι πλέον με αυτούς εφικτή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του νέου TaxisNet και όσοι έχουν τους παλαιούς κωδικούς πρέπει να βγάλουν νέο κλειδάριθμο. 
Αν λοιπόν ανήκετε στην περίπτωση των παραπάνω χρηστών, θα πρέπει να προβείτε εγκαίρως στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παραλάβετε τον κλειδάριθμο από το τμήμα Μητρώου οποιασδήποτε ΔΟΥ και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο νέο TAXISnet σύμφωνα με τις πιο κάτω οδηγίες. 
Προηγουμένως:
• Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη (Username) και το συνθηματικό (password). 
• Αν δεν το γνωρίζετε, θα πρέπει να κάνετε μια αίτηση επανεγγραφής πριν επισκεφτείτε τη ΔΟΥ για να παραλάβετε τον κλειδάριθμο της νέας αίτησης. 
• Αν έχετε ήδη παραλάβει κλειδάριθμο από τη ΔΟΥ και έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ανακοίνωση.
Οι υπόχρεοι για να αλλάξουν κλειδάρθμο και κωδικούς έχουν λάβει μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό τους στο taxisnet ή έχουν λάβει email.