« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Στο International Dockworkers Council ........

19 μηνες μετα και μετα απο επερωτηση ευρωβουλευτων για το θεμα στην αρμοδια επιτροπη της Ε.Ε ?

δηλαδη επρεπε να περσουν 19 μηνες για να μαθουμε οτι δεν υπαρχει καμμια διασφαλιση ?

μαλλον για να το μαθουν οι ευρωπαιοι συναδελφοι μας επρεπε να το μαθουν ετσι ?

δηλαδη τι ειπε ο κ γεωργακοπουλος στα μελη του I.D.C οτι τα υπολοιπα λιμανια της χωρας ηταν μαζι μας 19 μηνες στο μετρο του δυνατου ? αυτο ειπε ?

ειχε το θρασος να μιλησει σε εργατες που βαδιζαν στους δρομους του στρασβουργου για την οδηγια οταν ο κυριος αυτος καθοταν στο γραφειο του ?

οταν ολα τα λιμανια της ευρωπης ηταν κλειστα ο κ γεωργακοπουλος εκανε τον ΚΙΝΕΖΟ.

και μαζι με αυτον ειχαμε να αντιμετωπισουμε και το αλλο 2βαθμιο μας που ειχε και αυτο κατα τυχη αλλη αποψη μιας και ηταν i.t.f

η ιστορια εχει γραφτει και ευτυχως δεν σβηνεται.

για 19 μηνες ποτε ουτε μια φορα εστω και συμβολικα δεν βαλαμε ενα μηχανημα με μαυρες σημαιες στην πυλη του ΣΕΜΠΟ ποτε δεν αποφασισαμε να κρεμασουμε μαυρες σημαιες σε καμια γερανογεφυρα.

ειχαμε παντα μια δικαιολογια να ακουσουμε οταν το ζητουσαμε !

και φυσικα ουτε λογος για να κανουν την ιδια ακριβως κινηση την ιδια μερα και την ιδια ωρα ολα τα λιμανια της ελλαδας !

κατι που θα εδινε κατα την ταπεινη μου αποψη αλλη διασταση !

ειχε ομως αποψη και φυσικα ενημερωσε τους συναδελφους μας της ευρωπης !

ευρωπη και στα μουτρα σου !
Αναδημοσιευση απο τους ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ταξιδεύοντας στην ...... ΚΑΡΠΑΘΟ !!

Σμαραγδένια νερά και κατάλευκες αμμουδιές, πλούσιες εναλλαγές τοπίου και ανέγγιχτη παράδοση που παραμένει ζωντανή, αιώνες τώρα, στην ορεινή Όλυμπο, το στολίδι του νησιού. Η Κάρπαθος ξέρει καλά να σε ταξιδεύει στους δικούς της ρυθμούς και να σου επιτρέπει να τη γευτείς σταλιά - σταλιά, για να μην πεις πως την έμαθες, για να μη χορταίνεις ποτέ να την ανακαλύπτεις.

Ξετρυπώστε την ιδιαίτερη γοητεία της περπατώντας ένα από τα πολλά πεζοπορικά μονοπάτια της ή κάνοντας windsurfing στα κρυστάλλινα νερά της...

Η φύση την προίκισε απλόχερα με μαγευτικές παραλίες με κατάλευκη άμμο και νερά κρυσταλλένια. Τα ψηλά βουνά της, άλλοτε καλυμμένα με πεύκα κι άλλοτε γυμνά με άγρια ομορφιά, γλιστρούν ως τα κύματα. Οι εναλλαγές των τοπίων γίνονται συχνά με τρόπο που σε ξαφνιάζει, σε σοκάρει… Από το ζωντανό λιμάνι της και σημερινή πρωτεύουσα, τα Πηγάδια, ως την παραδοσιακή Όλυμπο, που κρατά καλά φυλαγμένες κι αναλλοίωτες στο διάβα του χρόνου τις παραδόσεις του τόπου, η Κάρπαθος ξέρει καλά να σε κερδίζει όχι μονάχα για ένα ταξίδι, αλλά για πάντα!

Ναι, η Κάρπαθος είναι ένα νησί ευλογημένο, με ανθρώπους καθάριους, φιλόξενους, με έρωτα αγιάτρευτο για τον τόπο τους, που σε «σκλαβώνουν» με τη ζεστή φιλοξενία τους, το αυθόρμητο χαμόγελό τους και την υπέροχη προφορά τους.

Σε τούτο το ξεχωριστό νησί της Δωδεκανήσου μπορεί κανείς να ζήσει τις διακοπές του όπως ακριβώς τις έχει ονειρευτεί. Ήρεμα, ξεκούραστα και χαλαρωτικά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, ή πιο δυνατά, κάνοντας δραστηριότητες και εξορμήσεις στη φύση και στα πανέμορφα ορεινά χωριά της.

Όπως κι αν επιλέξουμε, λοιπόν, να περάσουμε τις διακοπές μας στην Κάρπαθο, το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά !!

Νικητής με 45 % η ........ ΑΠΟΧΗ !!