« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

<< ΑΝΟΙΚΤΗ >>....... ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΠ


ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΛΠ Α.Ε

Ο κ. Ανωμερίτης αναλαμβάνοντας και επισήμως από τη Γενική Συνέλευση την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, προέβη σε σειρά δηλώσεων προς τη Γ.Σ που αφορούσαν στην πορεία του πρώτου λιμανιού.
Το νεο Δ.Σ του Οργανισμού, ειναι το εξής : Δ.Σ. ΟΛΠ
Ο νεος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, παρουσίασε το στίγμα της συνολικής πολιτικής που θα ακολουθήσει το λιμάνι από τούδε και στο εξής, αρχής γενομένης από το διοικητικό σκέλος με την ανασύνθεση του οργανογράμματος αλλά και με τη δημόσια διαγωνιστική διαδικασία, η οποία θα δοθεί και στο διαδίκτυο για την πλήρωση κενών θέσεων που θα προκηρυχθούν.
Τέλος, υπογράμμισε πως όλες οι αποφάσεις πλέον θα δημοσιεύονται στο ιντερνετ, καθώς είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει μια διαφανή διαδικασία διοίκησης, και πρόσθεσε ότι ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιηθούν και θα μπουν σε διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι Διευθυντικές θέσεις του Οργανισμού που πρέπει να στελεχωθούν, από όποιον νομίζει ότι έχει τα απαραίτητα προσόντα, για να πάψει όπως είπε, η συμπλήρωση αυτών των θέσεων από την εκάστοτε διοίκηση, με βάση τις προτιμήσεις της και όχι αξιοκρατικά κριτήρια.