« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η Απογραφή ...... συνεχίζεται

Πιστοποιήθηκε στον ISPS Code, η ΣΕΠ ........


Ως προς τον Διεθνή Κώδικα Ασφάλειας Πλοίων και Λιμένων (ISPS Code) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) πιστοποιήθηκε ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ Α.Ε.) της Cosco Pacific, θυγατρικής του κινεζικού ναυτιλιακού ομίλου Cosco με τον κωδικό GRPIR-0023.

Στο πλαίσιο της πλήρους εφαρμογής του παραπάνω Κώδικα η ΣΕΠ Α.Ε. έχει επιτύχει, μέσω σημαντικών επενδύσεων σε όλους τους τομείς, μεθοδολογία και υψηλό επίπεδο γνώσης του αντικειμένου της παροχής λιμενικών υπηρεσιών συνεχούς βελτιούμενων προδιαγραφών.
Μέσω της διαδικασίας αυτής επιτυγχάνονται σταθερά οι στόχοι της διοίκησης της ΣΕΠ Α.Ε. που αφορούν σε:

-Ελέγχους Ασφαλείας

-Μεθοδολογία πρακτικών εφαρμογών λειτουργικότητας

-Αυτοματοποιημένες Διαδικασίες και

-Εξασφάλιση κανόνων εργασιακής ομαλότητας.

Όπως επισημαίνουν παράγοντες της Ελληνικής λιμενικής βιομηχανίας, οι παραπάνω έννοιες αφενός εισάγονται για πρώτη φορά στη διαχείριση σταθμών εμπορευματοκιβωτίων και αφετέρου – ως φαίνεται – ενοχλούν την αντίληψη της προχειρότητας που είχε καταστεί καθεστώς στο κλάδο.
Η ΣΕΠ Α.Ε. και κατ΄επέκταση και η Cosco Pacific,όπως όλα δείχνουν, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με σταθερά και στοχευμένα βήματα στον πλήρη εκσυγχρονισμό της παροχής λιμενικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο κλάδο επί Ελληνικού εδάφους.

Running Scared, νικητής του Τελικού της 56ης Eurovision