« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Τι συμβαίνει στόν .......... ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ?

Η κρίση που υπάρχει εδώ και καιρό, ξέσπασε τις τελευταίες μέρες στον συνδυασμό Φασούλα, μετά την διαγραφή ενός και την αποχώρηση ενός άλλου δημοτικού συμβούλου.
Εξέλιξη που σε συνδυασμό με την αποστασιοποίηση άλλων, και την αποχώρηση ενός ακόμη συμβούλου παλαιότερα, καθιστά αμφισβητούμενο το εάν ο ίδιος ο δήμαρχος έχει πλέον την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.
Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργεί μια εξαιρετικά δύσκολη, για την δημοτική αρχή κατάσταση, αφού είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να περνάει κρίσιμα θέματα όταν κάποια μάλιστα απαιτούν αυξημένη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον, στο πως θα αντιδράσει η δημοτική αρχή Φασούλα.
Και αυτό γιατί, όπως διαπιστώνεται όλο και περισσότερο, αν εξαιρέσει κανείς, την τότε εμπλοκή με την δικαιοσύνη και τα σκάνδαλα, σε πολιτικό επίπεδο, λίγο απέχει από το να θυμίζει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, το 1995-1996, ο Στέλιος Λογοθέτης. Που όμως, είχε πίσω του δύο νικηφόρες εκλογές και έξι χρόνια θητείας, σε αντίθεση με την σημερινή δημοτική αρχή, που αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα, μέσα σε μόλις 16 μήνες ...................