« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Σωστός καταναλωτής, είναι ο υπεύθυνος καταναλωτής !!

Η ΓΣΕΕ και η Γραμματεία Καταναλωτικού Κινήματος της ΓΣΕΕ ξεκινούν καμπάνια ενημέρωσης από την 18η Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου 2009 για την ενημέρωση των καταναλωτών και τα δικαιώματά τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.
Η καμπάνια έχει πανελλαδική εμβέλεια. Ενημερωτικά φυλλάδια στα ελληνικά και αγγλικά θα διανεμηθούν στους μεγαλύτερους συγκοινωνιακούς σταθμούς της χώρας (αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικοί σταθμοί, ΚΤΕΛ και διόδια).
Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του καταναλωτικού κινήματος των εργαζομένων στη χώρα μας και έχουν συστήσει Επιτροπές Καταναλωτικού Κινήματος για το σκοπό αυτό.
Η καμπάνια αποσκοπεί στην κινητοποίηση των εργαζόμενων καταναλωτών, Ελλήνων και αλλοδαπών, για να συνεχίσουν χωρίς διακοπή την πάλη τους για την υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου τους όπου κι’ αν βρίσκονται.
Στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης, θα διανεμηθούν φυλλάδια στα ελληνικά και τα αγγλικά.
Η κρίση δεν πάει διακοπές το καλοκαίρι!
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την πάλη τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και για την ποιότητα της ζωής τους και στις καλοκαιρινές διακοπές!