« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ανοικτά όλα τα ........... ενδεχόμενα !!

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Σ.ΕΜΠΟ ΟΛΠ Α.Ε
Ενώ η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για το Σ.ΕΜΠΟ της ΟΛΠ ΑΕ λίγη την Παρασκευή 9 Μαϊου, ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την εξέλιξη της πορείας του Διαγωνισμού............ με εκκρεμότητες :
1) Την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και 2) Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας !!
«Μούδιασμα» και προβληματισμός των εταιρειών, στο να καταθέσουν προσφορές.
Πλέον οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την υποβολή μίας ή δύο προσφορών !!

Σ.Σ.Ε ΟΛΠ Α.Ε - ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
Νέες απεργίες -48ωρη αύριο και μεθαύριο, 24ωρη στις 15 Μαΐου- κλιμακώνεται η αντίδραση των εργαζομένων, στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τους ΣΕΜΠΟ Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
«Ο αγώνας των εργαζόμενων σ' αυτήν τη φάση επικεντρώνεται στο αίτημα για εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και για τους νεοπροσλαμβανόμενους εργαζόμενους. Είμαστε αντίθετοι στον διαχωρισμό νέων και παλιών εργαζόμενων, ο οποίος προετοιμάζει το έδαφος για την επιχειρούμενη διαδικασία παραχώρησης».
Η κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία εξαιρούνται οι νεοπροσληφθέντες στον ΟΛΠ και ΟΛΘ από τις ρυθμίσεις των επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, πιστεύουμε ότι αντιτίθεται στην ισχύουσα Σ.Σ.Ε, στην εργατική νομοθεσία αλλά και σε θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.
Την Πέμπτη 8/5/2008 στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη ( Πειραιά ) και πορεία στο νέο κτήριο ΥΕΝ ( Ακτή Βασιλειάδη ).