« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ και στον ΒΟΛΟ !!


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο.Λ.ΒΟΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΠ, χαιρετίζει την δημιουργία και σύσταση από τους συναδέλφους του Λιμανιού του Βόλου, της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης << ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΒ >>.

Με γνώμονα τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ και την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ - ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια δίνουν ένα δυνατό χαστούκι στις χρόνιες συντεχνίες, στις προσωπικές μικροπολιτικές, στη συνδικαλιστική υποταγή του μνημονίου, στα μικροβολέματα ημέτερων και στις κομματικές πρακτικές.

Στις επικείμενες αρχαιρεσίες στο κομβικό Λιμάνι του Βόλου την 18-11-2011, λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά η « ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΒ » και δίνει έμπρακτα έναν αγώνα για δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση όλων των συναδέλφων.

Ο Συνδυασμός « ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΒ » με τους άξιους συνάδελφους, που δεν δίστασαν να συγκρουστούν με το κατεστημένο, τις συντεχνίες και τις κομματικές πρακτικές , έχει δώσει δείγματα αγωνιστικότητας και διεκδίκησης, διεκδικώντας την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων και την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας, συμμετέχει με υποψηφιότητες για τη Διοίκηση του Σωματείου – το Εργατικό Κέντρο Βόλου και την ΟΜΥΛΕ.



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!