« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα .......


Φθηνότερο τιμολόγιο για τη χρήση οικιακού ηλεκτρικού ρεύματος δίνουν οι πρώτες επτά ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά και την οδηγούν σταδιακά στη νέα εποχή.

Τα εκατομμύρια των καταναλωτών της ΔΕΗ πλέον έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια ιδιωτική εταιρεία καταβάλλοντας χαμηλότερο τίμημα.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού «άνοιξε» τις πόρτες της στον ανταγωνισμό.
Η Aegean Power είναι ανάμεσα στις πρώτες που πήραν άδεια λειτουργίας για τον σκοπό αυτόν και παρέχει ήδη τις υπηρεσίες της ΔΕΗ με μικρότερο κόστος που φθάνει έως το 17%.
Η Aegean Power έχει καταρτίσει τα δικά της τιμολόγια, τα οποία είναι φθηνότερα σε σύγκριση με αυτά της ΔΕΗ.

Στο πρόγραμμα Energy HomePack 1000 και για κατανάλωση 980 Kwh στο τετράμηνο η χρέωση της ΔΕΗ ανέρχεται στα 117,45 ευρώ και της Aegean Power στα 100 ευρώ, στο πρόγραμμα Energy HomePack 1700, όταν η κατανάλωση είναι από 1500 έως 2000 Kwh, η χρέωση είναι φθηνότερη έως 7,5,%.
Στους καταναλωτές που φεύγουν από τη ΔΕΗ θα τους επιστραφεί η αρχική εγγύηση που είχαν καταβάλει και θα υπολογισθεί στον νέο λογαριασμό.
Στην περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης η ΔΕΗ έχει την ευθύνη για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι καταναλωτές που ενταχθούν στον καινούργιο πάροχο θα συνεχίζουν να πληρώνουν τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ με βάση τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.