« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νέες Διοικήσεις, στα Νοσοκομεία και στα ....... Λιμάνια !!


Καθυστέρηση παρατηρείται στην ανακοίνωση των ονομάτων των νέων Διοικήσεων για τα δημόσια νοσοκομεία και τα Λιμάνια, καθώς όλα δείχνουν ότι τα βιογραφικά αλλά και οι πολιτική τους …καταγωγή ελέγχονται εξονυχιστικά.

Σβήνουν και ξαναγράφουν ονόματα οι αρμόδιοι Υπουργοί, στις λίστες με τις νέες Διοικήσεις των Νοσοκομείων και των Λιμανιών. 
Παρότι σύμφωνα με πληροφορίες όλα είναι έτοιμα, την τελευταία στιγμή εμφανίζονται νέα ονόματα στη λίστα των υποψηφίων για διορισμό. 
Η υπόθεση «διορισμός» δεν απεδείχθη εύκολη υπόθεση καθώς όπως αναφέρουν πηγές, η τρικομματική κυβέρνηση έχει λόγο για το ποιος θα τοποθετηθεί και που. 
 
Η επιτροπή που έκανε την αξιολόγηση έχει ήδη κάνει τις τελικές της επιλογές αλλά τα …αιτήματα για προσθήκες είναι συνεχή.
 
Όπως αναφέρουν πηγές, σε λίγες ημέρες οι λίστες θα παραδοθούν στους Υπουργούς, προκειμένου να ελέγξουν και εκείνοι τις επιλογές. Για να ανακοινωθούν όμως τα ονόματα θα υπάρξει και νέο τεστ υποψηφίων από το Μέγαρο Μαξίμου. 
 
Μια διαδικασία που όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.
 

Πάντως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι αμέτρητοι, κάτι που αποδίδεται στην οικονομική κρίση που κάνει ακόμη για μια θέση και με κουρεμένα εισοδήματα ελκυστική, για υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.