« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ενα μεγάλο ΟΧΙ στην ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ !!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα το πρωί, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ/ΟΛΠ, μαζί με εκπροσώπους της ΟΜ.Υ.Λ.Ε., της Ένωσης Λιμενεργατών, της ΓΣΕΕ, φορέων και κομμάτων, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο ΔΣ του ΟΛΠ.
Το Δ.Σ. είχε ειδοποιηθεί για τις προθέσεις τους και το περιεχόμενο της διαμαρτυρίας. Το αναμενόμενο θα ήταν πριν προχωρήσει στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης να ακούσει τουλάχιστον τις αιτιάσεις τους. Δεν το έκανε, αντιθέτως προτίμησε να εκτεθεί για μία ακόμη φορά, επικυρώνοντας σε χρόνο μηδέν και πριν φτάσει η αντιπροσωπεία, το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού, που αφορά το μέλλον του λιμανιού και της πόλης του Πειραιά για τις επόμενες γενιές.
Αποδεικνύουν με αυτό τον τρόπο ότι εξακολουθούν να λειτουργούν ως απόλυτοι συνένοχοι στο διαπραττόμενο έγκλημα.
Προτιμούν να μετατρέπουν τους εαυτούς τους συνειδητά, σε όργανα απλής γραμματειακής διεκπεραίωσης ή έγκρισης μιας «απλής αποτύπωσης αριθμών».
Δεν διστάζουν να εμπαίξουν τους εργαζόμενους και τους φορείς του Πειραιά.
Η όποια απόφαση είναι και νομικά ελεγχόμενη.
Οι εργαζόμενοι μαζί με τους φορείς της πόλης και το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν τη σημερινή παρωδία και δηλώνουν την αδιαπραγμάτευτη βούληση να αγωνισθούν μέχρι τέλους για την αποτροπή του ξεπουλήματος των Λιμανιών.