« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Πρόταση από το Ε.Α.Μ - ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΠ !!

Πρός : ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΤΧΥ – ΟΛΠ
Θέμα : ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 02/02/2009

ΠΡΟΤΑΣΗ

Συνάδελφοι,
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 9/12/2008, για νέο Δ.Σ. του Σωματείου μας, έδειξαν κατά την γνώμη μας την προσδοκία των συναδέλφων για μια πιο Αγωνιστική, Ενωτική, Διεκδικητική και Ανεξάρτητη στάση του Σωματείου μας στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση επιβάλλεται, η μεγαλύτερη δυνατή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όλων των συνδικαλιστικών δυνάμεων του Σωματείου μας, που είναι αναγκαίο να εκφραστεί και στο προεδρείο που θα προκύψει. Αυτό σημαίνει κατ’ επέκταση και την συσπείρωση όλων των συναδέλφων.
Εμείς θεωρούμε ότι με τη μέγιστη δυνατή αντιπροσωπευτικότητα, η πορεία του Σωματείου μας θα έχει θετικότερα αποτελέσματα.
Επειδή σύμφωνα με το Καταστατικό, η προθεσμία της Συγκρότησης σε Σώμα λήγει σε λίγες ημέρες, ο Συνδυασμός μας εμμένει στην πρόταση του, από την πρώτη Συνεδρίαση, για Προεδρείο ΕΝΩΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ και ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ.
Δηλαδή η πρώτη δύναμη να καταλάβει την Θέση του Προέδρου, η δεύτερη του Γεν. Γραμματέα, η τρίτη του Αντιπροέδρου και η τέταρτη του Ταμία.
Συνάδελφοι,
Η πρότασή μας αυτή, συμφωνεί με την κοινή λογική και πιστεύουμε ότι θα δώσει λύση στα σημερινά προβλήματα.

Τα Μέλη του Δ.Σ.

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ