« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Τι γινεται με την ...... MSC ???



Νεα Ανακοίνωση απο την MSC

Με ανακοίνωση της η MSC, διευκρινίζει τα εξής:
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καταγγελία της σύμβασης μεταφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων που είχε συνάψει με την ΟΛΠ Α.Ε., η ΜSC Mediterranean Shipping Company S.A. επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η σύμβαση αυτή αφορούσε φορτία transit, προέλευσης εξωτερικού και προορισμού εκτός της ελληνικής επικράτειας, και όχι την εισαγωγή-εξαγωγή από τον Πειραιά, η οποία συνεχίζεται κανονικά και αναβαθμίζεται διαρκώς με νέες δρομολογιακές γραμμές της MSC.
Η εκτέλεση μεγάλου όγκου μεταφόρτωσης, όπως αυτή που πραγματοποιούσε η MSC στον Πειραιά, απαιτεί σταθερό επιχειρησιακό περιβάλλον. Το περιβάλλον αυτό είχε σοβαρά διαταραχθεί ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια, λόγω των συχνών απεργιακών κινητοποιήσεων που προκάλεσε η διαδικασία παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, με αποτέλεσμα η MSC να μεταφέρει τη δραστηριότητα μεταφόρτωσης σε εναλλακτικούς λιμένες της Μεσογείου, που προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και ορθολογικότερο κόστος.
Η ΜSC Mediterranean Shipping Company παραμένει αφοσιωμένη στην ελληνική αγορά, όπως και τα τελευταία 15 χρόνια, και διαβεβαιώνει ότι θα εξακολουθήσει να προσφέρει, για πολλά χρόνια ακόμη, εξυπηρέτηση αντάξια της ηγετικής θέσης της, καλύπτοντας το φορτίο εισαγωγής και εξαγωγής, με τακτικές απ’ ευθείας συνδέσεις του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και του Ηρακλείου προς τους λιμένες του παγκόσμιου δικτύου της, με στόχο πάντοτε την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες της.