« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Β. Μιχαλολιάκος: Θα πέσουν τα κάγκελα .....


Θα πέσουν τα κάγκελα που χωρίζουν την πόλη, από το Λιμάνι !!


Τέλος στο διαχωρισμό πόλης και του επιβατικού λιμένος είναι αποφασισμένος να θέσει ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος προκειμένου να αποδοθούν οι χώροι του λιμένα σε χρήση από τους πολίτες.

Μάλιστα στην σχετική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου της πόλης όπου τοποθετείται ο Δήμαρχος ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε τα ακόλουθα: 

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου: είναι νοσηρή αυτή η κατάσταση: Άλλη διοίκηση για το λιμάνι και  άλλη για την πόλη. Το λιμάνι είναι κομμάτι της πόλης, όπως είναι το Δημοτικό Θέατρο, η πλατεία Κοραή. Όμως μια νοσηρή διοικητική αντίληψη το έχει χωρίσει. Έχει  μετατρέψει τον Πειραιά από πόλη παραλιακή σε Δήμο Κυψέλης, Παγκρατίου, Σεπολίων, που δεν βρέχεται πουθενά από θάλασσα. Και αυτά τα πανύψηλα κάγκελα που χωρίζουν την πόλη μας από το λιμάνι θα πέσουν. Κι αν πρέπει να υπάρχει μια Ανώνυμη Εταιρεία που να διοικεί λιμενικές δραστηριότητες, αυτές θα περιοριστούν αυστηρά στις λιμενικές δραστηριότητες.

Τι δουλειά έχει να υπάρχει εμπορική δραστηριότητα ή άλλη δραστηριότητα πάνω στο έδαφος της πόλης από άλλη διοίκηση εκτός Δήμου; Θα πέσουν τα κάγκελα και θα πάνε τα σύνορα της πόλης εκεί που είναι η φυσική τους θέση: η θάλασσα.».