« Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μας αξίζει !! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά !! »

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Έρχεται ..... ΑΛΑΛΟΥΜ, στον Πειραιά !!


Μονοδρομήσεις και αλλαγές 
κατευθύνσεων, στον Πειραιά !!
Τα έργα αυτά, πιθανόν θα φέρουν αναστάτωση στους συμπολίτες μας και  θα είναι αρκετά αρνητικά (τουλάχιστον το πρώτο διάστημα), για τον δήμαρχο που θα ζητά εκ νέου την ψήφο των πολιτών του Πειραιά.
Εάν βέβαια λυθούν τα δραματικά σημερινά προβλήματα και το αποτέλεσμα κριθεί θετικό σε ένα δυό μήνες το πολύ,θα είναι ένα έργο που θα παίξει θετικά για τον Δήμαρχο.
Η κυκλοφορία βέβαια θα επιβαρυνθεί μετά, με την έλευση του tram.
Οι συγκοινωνίες θα χειροτερέψουν, τα τρόλεi ακόμα θα ψάχνουν από που θα τα περάσουν στο λιμάνι λόγω καλωδίων του τραμ,ενδεχομένως θα αναγκαστούν και να τα καταργήσουν.
Στην Αγ.Τριάδα θα γίνεται ο χαμός,με το tram που θα κόβει για να φύγει αριστερά στην Εθν.Αντιστάσεως, ερχόμενο από την Πλ.Καραισκάκη.
Στην Τσαμαδού τα λεωφορεία θα κινούνται σαν χελώνες το ένα πίσω από το άλλο,στην Γρ.Λαμπράκη τα φανάρια θα μειώσουν τον χρόνο των πεζών ,που θα τρέχουν να περάσουν.
Τα ΙΧ και πούλμαν που θα κινούνται στην Γούναρη θα κάνουν μια ώρα για να βγουν στο λιμάνι γιατί μειώνονται οι λωρίδες και τα πλάτη τους για να χωρέσουν οι δυο γραμμές του τραμ και άλλα πολλά στραβά που η μελέτη "Φασούλα" δεν ήθελε να δει, γιατί εγκρίθηκε στο πόδι.....